Amsterdam Dance Event

Veilige bagageopslag tijdens ADE

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

ADE – Amsterdam Dance Event

Van 19 tot en met 22 oktober kleurt de stad geel omdat Amsterdam opnieuw ADE viert!

Amsterdam Dance Event (ADE) is een van de meest gerenommeerde elektronische muziekfestivals ter wereld. Elk jaar komen duizenden muziekliefhebbers, DJ’s en artiesten vanuit alle hoeken van de wereld samen in de levendige stad Amsterdam om de magie van elektronische dansmuziek te vieren. Met een gevarieerd aanbod van feesten, conferenties en optredens belooft ADE een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Echter, te midden van de opwinding en euforie, staan festivalgangers vaak voor een veelvoorkomende logistieke vraag:
Elk jaar tijdens ADE komen DJ’s en feestgangers naar Drop&Go om moeiteloos hun tassen achter te laten.

ADE Amsterdam

Waar kan ik mijn tassen achterlaten tijdens ADE?

Drop&Go is er om je uitgaansleven gemakkelijker te maken! Onze veilige bagageopslagservice draait helemaal om het bieden van een zorgeloze festivalervaring voor ADE-bezoekers, zodat je van het evenement kunt genieten zonder de last van het dragen van je tassen. We staan voor je klaar!

Je hoeft je geen zorgen te maken over het onthouden van een code, het verliezen van een sleutel of het nodig hebben van een kaartje voor het openbaar vervoer zoals bij de kluisjes op Amsterdam Centraal Station. Bovendien ben je altijd welkom om langs te komen om iets in je tas te stoppen of je spullen op te halen wanneer je maar wilt. Dus voor veilige en betrouwbare bagageopslag in de buurt van ADE, zijn we er voor jou!

We zijn elke dag geopend en we zijn gevestigd tegenover Amsterdam Centraal Station.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt het Amsterdam Dance Event dit jaar gehouden?

ADE vindt plaats van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober.

Hoe verplaats ik mijzelf in Amsterdam tijdens ADE?

Om rond te reizen in Amsterdam tijdens ADE, kun je gebruikmaken van verschillende vervoersopties, zoals trams, bussen, de metro en lopen. Amsterdam is een zeer voetgangersvriendelijke stad en het openbaar vervoer is efficiënt en wijdverbreid beschikbaar. Voor een lokale ervaring kun je overwegen om een fiets te huren bij onze partners van BlackBikes. Als je langskomt bij Drop&Go, kun je zelfs korting krijgen op je fietsverhuur. Geniet van het gemak en de vrijheid van het verkennen van de stad op twee wielen!

Wat is het tassenbeleid bij ADE?

De meeste locaties accepteren kleine bagage die je kunt opbergen in kluisjes, maar grote bagage wordt mogelijk niet geaccepteerd. Daarom zijn we er voor jou in de buurt van Amsterdam Centraal Station. We helpen je graag om bij je festivallocatie te komen. Of je nu naar de legendarische Gashouder gaat of naar een bootfeest langs de grachten, Drop&Go is altijd centraal gelegen.

Hoe werkt Drop&Go tijdens ADE?

Het gebruik van de (rug)tassen opslagservice van Drop&Go tijdens Amsterdam Dance Event is eenvoudig:
Vind Drop&Go bij jouw ADE-locatie of accommodatie gemakkelijk met het openbaar vervoer of met de fiets. We zijn gunstig gelegen tegenover Amsterdam Centraal Station.

Breng je bagage: Bezoek onze locatie, laat je tassen achter en ontvang een uniek ticket in ruil daarvoor.

Geniet van ADE: Met je tassen veilig opgeborgen kun je je onderdompelen in de muziek, feesten en netwerkmogelijkheden die ADE te bieden heeft.

Haal je bagage op: Wanneer je klaar bent om je spullen op te halen, laat je je ticket of code zien bij Drop&Go en worden je tassen aan je teruggegeven, intact en veilig.

Laat de stress over jouw bagage je ADE-ervaring niet verpesten. Kies Drop&Go als je betrouwbare partner voor bagageopslag en dans de hele nacht door zonder zorgen. Met onze gunstige locatie, flexibele openingstijden en eerlijke tarieven kun je je concentreren op wat echt belangrijk is – de muziek en onvergetelijke momenten die Amsterdam Dance Event voor jou in petto heeft.

“En tot slot hebben we een vraag voor jou: naar welke ADE-feesten of evenementen ga jij?”

ADE
ADE2
ADE3